Göteborg Open 2007

Tlbake til forsiden

Referat fra Gøteborg Open 2007!
Ja, da tok en god del av oss turen over grensen, til Sverige og Gøteborg Open igjen. 
23-25 November 2007 var den en kamp– og turklar  gjeng fra OHIL som satte seg på bussen til  Sverige, klare for å ha en knallfin tur med klubbkamerater og kjempe i idrettsarenaen i forskjellige aktiviteter.
Turen til Gøteborg, vil jeg påstå gjør noe helt spesielt for ”lagfølelsen” til de som er med. Husker selv fra da jeg var med som deltaker, at Gøteborg Open, var et av høydepunktene  når november nærmet seg. Det å få reise ut med lagnavnet trykket på ryggen på genseren, det er stort.
Jeg er kjempestolt over å få være med OHIL på tur!! Dere er en herlig gjeng som virkelig tar godt vare på hverandre på tur. Uansett aldersgruppe, så reiser man sammen hele gjengen og alle bryr seg da om alle som er med på tur.
Turen til Gøteborg open i år, gikk helt uproblematisk, spør du meg. Men, Ja! Jeg var sliten da jeg kom hjem igjen. Det er lenge siden jeg har ledd så mye på en helg!! Innmari bra prestasjoner i alle aktivitetene hvor OHIL var representert. Og ikke minst på dansegulvet på discokvelden. Kjempegøy spør du meg.
Men, hei, neste år, må vi starte kapringen av ”Heiagjeng-trofeet” mye tidligere, og vi trenger mer folk til å være med både på idrettsarenaen og i heiagjengen, så folkens, meld dere på !!
Tusen takk for en veldig bra tur!! Gleder meg allerede til neste år. Men, først, skal vi rocke Juniorlekene, 24-25 mai 2008!!

Rullende hilsen fra
Ane Gustavsen