previous next 229 bilder


 

Haraldvangen august 2008

Tilbake til forsiden

Haraldvangen 22-24 august 2008
Etter flere år med aktivitetshelger på Eidene, fant vi ut at det var på tide å prøve et annet sted. Det kunne være moro å prøve andre aktiviteter enn det som har vært på Eidene. Hva med annenhvert år på Haraldvangen og Eidene? Med alle iberegnet var vi 30 på tur denne helgen. Det var få fra barnegruppa denne gangen, men vi får reklamere for neste års tur ved å vise bilder fra denne turen.
Det negative først…..maten er bedre på Eidene….selv om vi ikke sultet,  var det nok noen som husker matserveringen fra tidligere år. Taubanen er også mye bedre på Eidene, så det ble ikke den store opplevelsen for de som hadde prøvd den tidligere.
Det var det negative….SÅ DET POSITIVE…været var topp begge dager. Etter lunsj lørdag var det tube og ”red shark” som stod på programmet. Dette var populært….med våtdrakter til utlån,  var det mulig å kose seg i det våte element, selv om gradestokken viste 17,5 grader i vannet. Det ble litt TV titting selvfølgelig i disse OL tider. Gull i spyd og kvinnehåndball. Ellers var det stor aktivitet ved diverse kortbord med medbrakt snop på kveldene. Søndag var det ATV kjøring….dette var moro å ga mersmak for mange. EN FLOTT HELG BLE DET.
Neste år blir det Eidene igjen…. sett av 11-13 september 2009. Gleder meg til å arrangere nye turer ……dere er en kjempefin gjeng!
En stor takk til hjelpere som var med på turen…vi trenger dere!
Med hilsen Mette Eknæs