previous next 32 bilder


Göteborg Open 20008

Tilbake til forsiden

Ja, da har vi vært på tur igjen.
Jeg må snakke for meg selv, men det er virkelig på turer som dette, at jeg skjønner hvorfor jeg er med som trener i OHIL. Det er jo rett og slett fordi det er en så bra gjeng å være leder for! Alt går jo som en drøm med så allrighte deltakere som er med og backer opp hverandre, heier og støtter. Derfor kunne vi i år,blant annet, endelig, ta pokalen for beste heiagjeng med hjem til Oslo!!! Utrolig bra jobba folkens!

Jeg tror at vi hadde rekordmange deltakere med oss i år, vi hadde jo nesten full buss! Men, neste år må vi jobbe for å få med flere som ikke har vært med før, hjelp gjerne til med å reklamere for turen så blir vi enda flere til neste år!

Ohil er jo også veldig heldige som har fått en så god hjelperstab som ikke lar seg be to ganger, de løfter og pakker stoler inn og ut av bussen, er med å heie på alle utøverne og hjelper ellers til der det måtte være behov. Vi kunne ikke gjort dette uten dere!!

Følgende er en oversikt over de som tok medaljer:

Boccia klasse 1: gull til Divya
Boccia klasse 2: sølv til Synne
Luftgeværskyting: bronse til Fredrik
60 m el-rullestol: sølv til Divya
60 m rullator: sølv til Martine
Dans :Kristine gull, Synne sølv under 12 år og Marit sølv over 12 år
Riding: Fredrik bronse
Bordtennis: Eivind N. bronse
5-kamp: fikk Julie gull og ole Marius bronse i klasse over 20 år.
Paralellslalom: Eivind gull og Martine sølv. Vilde fikk sølv i klasse under 12 år.
el-rullestol: Bronse til Divya

Ellers vil jeg benytte anledningen til å takke for et bra treningsår og masse bra turer. Ønsker dere alle en riktig God Jul og et Godt Nyttår! Kos dere masse og spis masse mat, så dere blir klare til trening til neste år.

Juleklemmer fra Ane